Naravna zaščita pred klopi za vašega kosmatinca: Nasveti in Pasti

klopi na psu

S pomladjo prihaja nevarnost klopov in drugih nadležnih insektov, ki predstavljajo tveganje za nas in naše kosmatince.

Zaščitite svojega psa na naraven način


Zaščita vašega psa pred klopi in drugimi insekti je bistvenega pomena, vendar je treba biti previden pri nakupu repelentnih sredstev.

Kombinacija naravnih repelentov za najboljšo zaščito

Medtem ko so na voljo različne možnosti za zaščito pred klopi, kot so ampule, ovratnice, tabletke, obeski in razpršila, je priporočljivo razmisliti o kombinaciji več različnih repelentov za najboljšo možno zaščito.

Na trgu so na voljo številni naravni repelenti, vendar je treba biti previden, saj nekatera eterična olja, ki se uporabljajo v teh izdelkih, lahko škodujejo našim ljubljenčkom.

Previdnost pri uporabi naravnih repelentov

Nekatera eterična olja, kot so čajevec, zelenka, klinčki in bor, so lahko za pse strupena in lahko povzročijo resne zdravstvene težave, vključno z odpovedjo ledvic. Zato je ključnega pomena, da se upošteva tudi aromaterapevtske nasvete s poudarkom na varni uporabi eteričnih olj na psih.

Rešitev: Naravni repelenti s primerno recepturo

Da bi se izognili tveganjem, povezanim s strupenimi eteričnimi olji, sama kot aromaterapevt priporočam uporabo naravnih repelentov Zeliščnega posestva Cvetka.  Njihovi izdelki so izdelani iz varnih sestavin in so enostavni za uporabo.

Izkoristite popust zase in svojega kosmatinca

S klikom na povezavo lahko izkoristite 20% popust na celoten program izdelkov, vključno s tistimi, ki so že znižani. 

Uporabite lahko kodo WiIdog20 ob zaključku nakupa.

Še nasvet za nanos spreja na vašega psa

Če vaš pes ni navajen zvoka pršila ali mu je le ta neprijeten, lahko pršilo nanesete na dlani in nato vtrete v njegovo dlako. Izognete predelu okrog oči in sluznic.

Zaščita pred zajedavci - Izdelki za pse